fleur-rondmr. Fleur van Dijk (advocaat-partner)

mr. Fleur van Dijk (advocaat-partner) heeft haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam gevolgd. Sinds 2000 is zij advocaat in Amsterdam waar zij ruime ervaring heeft opgedaan bij een tweetal (inter)nationale advocatenkantoren: Van Diepen Van der Kroef en DLA Piper Nederland N.V. (voorheen SchutGrosheide), als eigenaar van ZAAK advocaten en mede-oprichter van en partner bij de maatschap BRICKS advocaten.

Fleur heeft veel ervaring met het adviseren, onderhandelen en procederen over civielrechtelijke kwesties met betrekking tot vastgoed zoals huur/verhuur, koop/verkoop, VVE-kwesties, zakelijke rechten en burenrecht.Daarnaast begeleidt Fleur bezwaarprocedures bij overheidsinstanties en beroepsprocedures bij de rechter.

Fleur heeft de beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Advocaten en de specialisatieopleiding van de Vereniging voor Huurrecht Advocaten voltooid. Fleur is lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten en is redacteur van de Huurrecht Nieuwsbrief van Euroforum.

Fleur is voorzitter van het bestuur van de Watersportvereniging Ouderkerkerplas (www.wvop.nl), voorzitter van de het bestuur van de Peter Faber Stichting (www.peterfaberstichting.nl) en zit in het bestuur van de Vereniging Ondernemende advocaten Amsterdam.

Fleur.vanDijk@ogadvocaten.nl